Slags stelmaterialer til briller: De bedste materialer

De bedste materialer til brillestel: En guide til typer af stelmaterialer til briller

Når du leder efter briller fra lindberg enten i en nærliggende butik eller på nettet, vil du sandsynligvis opleve en bred vifte af forskellige slags kantmaterialer. Det har en tendens til at være forvirrende at finde ud af, hvilken slags kant du måske har brug for, og fordelene ved hver slags materiale. At vælge det rigtige hylstermateriale er grundlæggende for at sikre, at dine briller vil blive ved, lige så længe du forventer, at de skal, så de er behagelige at have på, uanset hvor længe du vil have dem på. I denne hurtige hjælp vil vi revidere sandsynligvis de mest anerkendte materialer, der bruges til en bred vifte af briller. Dette inkorporerer berømte materialer, der bruges til moderne briller, ligesom materialer, du kan finde på vintage briller eller nuancer.

Celluloseeddikesyreafledning

Eksemplariske specifikationer anvender italiensk celluloseeddikesyreafledning (ellers kaldet Zyl) til et stort antal af dets hylstre, og dette materiale betragtes bredt som det bedste valg af en lang række årsager. Celluloseeddikesyreafledning er en hypoallergen plantebaseret plastik, der først blev brugt i 1940’erne.

Tidligere plastik havde en bred vifte af problemer, herunder at være overdrevent skrøbelig eller brændbar. For eksempel, før 1940’erne, blev mange slags briller lavet med celluloid, som havde byrden ved regelmæssigt at falde fra hinanden efter et par år og være brændbare.

Celluloseeddikesyreafledning har ingen af ​​disse ulemper, mens den desuden er let, enkel at forme og let at skygge med et uendeligt omfang af toner og eksempler. Celluloseeddikesyreafledning er omdannet til et væsentligt mere tilpasningsdygtigt materiale og bruges generelt på arkitektkonturer, hvilket giver stor styrke i modsætning til mange forskellige materialer.

Celluloseeddikesyreafledning er desuden bedre end plastinfusionsformede glas, der er lavet af benzinbaseret plast. Infusionsformede kanter findes ofte på billigere briller; uanset hvad, så bliver de betragtet som lavere kvalitet på grund af deres “beskedne” udseende og følelse. Infusionsformede glas adskilles ofte hurtigere end forskellige typer, og de har i mindre grad en karakteristisk stemning i kontrast til glas med celluloseeddikesyre.

Den cyklus, der bruges til at fremstille celluloseeddikesyreafledning, omfatter et par trin udført i hånden, herunder at skære de forskellige stykker af brillerne fra et enormt ark, rense dem på den hårde måde og samle dem. Den cyklus, der bruges til at fremstille infusionsformede glas, er generelt maskindrevet med næsten ingen midler, der udføres manuelt, på grund af det faktum, at det er så naturligt at infundere den benzinbaserede plast i en infusionsform. Forskellige støbeforme er lavet til hver slags hylster, og kanterne er effektivt fremstillet effektivt med denne teknik.

Der dannes plastikinfusion

Som for nylig nævnt er infusionsformede glas et økonomisk valg i modsætning til celluloseeddikesyreafledning i lyset af deres lavere fremstillingsomkostninger. Ikke desto mindre følger det billigere med nogle få gener. Kasserne er ikke så hårde som forskellige materialer og kan uden meget stræk bryde eller vride, når der er risiko for høj varme eller kulde. Da de er så let at fremstille effektivt, kan de regelmæssigt findes til usædvanligt lave omkostninger i modsætning til celluloseeddikesyreafledte glas eller metalkompositter, som giver købere et mere omfattende antal beslutninger.

Åbenhed over for solen kan mindske deres solidaritet noget og vride toner efter nogen tid. Ligesom cellulose-eddikesyreafledte glas af høj kvalitet er de lette og behagelige at have på i længere perioder. De personer, der forventer at bruge deres briller ofte og under forhold, hvor de kan være udsat for varme eller kulde, bør overveje et andet valg end infusionsformede briller.

Hvis du leder efter briller på nettet, kan du normalt finde flere data om det materiale, der bruges til at bygge dine briller i genstandsbilledet, og hvis brillerne er lavet af oliebaseret plast, skal det angives et sted på organisationens websted.

Nylon

Nylon er betegnelsen for eddikesyreafledning, en plastik. Nylon er et mere berømt materiale, der er blevet brugt til briller, da det er stærkt og uigennemtrængeligt for varme og kolde temperaturer. Nylon blev først brugt til briller i løbet af 1940’erne, og det underliggende materiale, der blev brugt, var mere skrøbeligt, men mere hårdt materiale blev præsenteret senere.

Materialet bruges normalt til sport nuancer, da det meget godt kan formes til wraparound stilarter. Plasten kan være fast og føles unaturlig eller akavet. Det kan ligeledes bare farves med grundtoner. På trods af at nylonbriller og solskærme er solide, kan de til tider blive skrøbelige efter nogen tid og med åbenhed over for lavt muggenhed.

Titanium

Titanium bruges normalt i nok de mest kostbare moderigtige glas, eller en titaniumkomposit. Dette er et solidt, banebrydende og dybt robust metal, der regelmæssigt bruges i de mest mekanisk avancerede former for montering, herunder luftfart, kliniske og militære applikationer. Til briller er titanium et fantastisk materiale til hylstre og drejeled.

Det er usædvanligt let, men solidt og uigennemtrængeligt for erosion, ligesom det er hypoallergen. Ulempen for titanium er, at det er et over det top dyrt materiale til konturer og kan øge omkostningerne ved briller fundamentalt. Derfor anvendes titanium amalgamer ofte, som er en blanding af titanium og forskellige metaller, som faktisk tilbyder en betydelig del af titaniums fordele til en lavere pris. Det er desuden typisk tilgængeligt i et betydeligt mere begrænset valg af toner i modsætning til celluloseeddikesyreafledning i lyset af den lavere mængde, der dannes, og den større besvær med at sparke den med komplekse eksempler.

Monel kombinationsstål

Monel stålkombination er et andet af de bedste materialer, der bruges til konturudvikling. Dette materiale er lavet af nikkel, der ligeledes indeholder 20-29 procent kobber og små mængder jern, mangan, zink og silicium.

Monel-forbindelser bruges i en bred vifte af forskellige applikationer, herunder fremstilling af fly, ventiler, fjedre, vindinstrumenter, vandtanke, dræn, urdele, materiale, og det er kun toppen af ​​isbjerget. Kombinationen tilbyder et par forskellige nyttige egenskaber, herunder at være mere jordet end stål, uigennemtrængelig for forbrug, fleksibel, dybt uigennemtrængelig for varm udvikling eller vridning.

Denne slags metal er fremragende til brug i glas og skærme, men det er dyrere end celluloseeddikesyreafledning, som kan øge omkostningerne for glas bygget med det. Med den begrundelse, at kanter lavet med materialet normalt er slanke og svære at skygge, er der begrænsede valgmuligheder for så vidt angår skyggedesigns, der er tilgængelige for Monel stålkonturer.

Skyggevalg er desuden typisk betydeligt mere begrænsede i modsætning til enten plastik-infusionsformede glas eller celluloseeddikesyreafledning. Stemningen i Monel amalgam-konturerne er desuden mindre regelmæssige i modsætning til celluloseeddikesyreafledning og forskellige materialer. Det har en tendens til at blive ændret meget ligesom forskellige materialer.