Kaffeposer beskytter kaffens vigtige aroma

Mange undrer sig over, hvad de bedste valg er for en kaffepose. At være en pioner inden for den tilpasningsdygtige bundlingsindustri i mere end 30 år forpligter. Espressos bundlingssække er produceret ved hjælp af lag af overlagt forhindringsfilm, der er beregnet til at sikre den værdifulde espresso (uanset om det er jord eller hele bønne) fra fugt, røg, duft eller nogle andre negative komponenter. Virkelig et af de grundlæggende lag af espressobundssække var aluminiumsfolie, der blev betragtet som det bedste tilgængelige materiale (på et tidspunkt var det). Det er som det måtte, nye filmstrukturer og nye espressosækkestilarter overvældende forretningen.

Film:

Som nævnt før føler adskillige espresso-brændere, at espressobundtet sække med aluminiumsfolie er det vigtigste valg, men det er langt fra virkeligheden. Der er et par nøgleproblemer med aluminiumsfolie, det ene er dets betydelige udgift, og det andet er, at det ikke “flexer”. Aluminiumsfolie er sandsynligvis et af de dyreste forhindringslag, der er tilgængelige i branchen, og husk, at det tilbyder overvejende forsikring, mange metaliserede film, der indeholder PET og forskellige underlag, har grænseegenskaber som aluminium. Endvidere bøjes metaliseret film, og når bøjet eller krøllet i nogen kapacitet fjedres det tilbage og gendannes, når først folien er krøllet, forbliver det som sådan og hopper ikke tilbage, hvilket efterlader folder og linjer gennem bundtet. Husk til sidst klar film! Mange klare film eller endda dem med en mat slags finish kan være beregnet til at have sind, der sprænger grænseegenskaber, ligesom at give et usædvanligt kreativt og uventet look i sammenligning med disige espressobundringssække.

styles:

Quad Seal og Center Fin Style espressosække er sandsynligvis de mest anerkendte. Disse stilarter har været til stede i en betragtelig lang tid og låner ikke sig selv til et lynlås eller et genlukkeligt alternativ, andet end et tin-slips eller en pind på mærket. Disse espressopakningspakker begynder at blive usædvanligt “uaktuelle”, og adskillige organisationer søger efter nye muligheder.

Sædvanlige Stand Up-tasker er positivt en mulighed for at bundle espresso… uanset om det er med en rund base-kasse eller K eller furebase. Adskillige organisationer kigger på denne type, da disse kan laves med forskellige genforseglbare alternativer, mens espressoen sikres inde. I en branche, der er fyldt med “hengivne”, ville denne stil adskille sig fra oppositionen.

Niveau nederst – Fleksible kassetasker er en af ​​de mest opdaterede tilpasningsdygtige bundtestilarter, der er tilgængelige. Denne kreative struktur spejler en kasse eller en kollapsende beholder og giver 5 karakteristiske overfladszoner til brugerdefineret trykning og mærkeopbygning. Meget længere bruger denne stil omkring 15% mindre film end forskellige stilarter, men har endnu mere volume.

Højdepunkter:

Ziplocks er et af de mest almindelige valg på pakker til espresso. Mens quad seal og fokus balance balance ikke låner sig til en praktisk lynlås, fungerer forskellige stilarter beundringsværdigt med en lynlås. Forskellige lynlåse indbefatter presse for at lukke, glide lynlåse og todelt spor.

Hængningshuller tillader, at espressolommen kan hænge i en præsentation. Der er runde draperingshuller lige så gradvist udvide typer kendt som “euro” eller “sombrero” balancehuller, som de ser ud som om en sombrero cap.

Tårescorer hjælper med at tilskynde til åbning af pakken. Disse indrykk kan normalt være på den ene side eller på de to sider af espressobunten over ziplockområdet normalt. Sidste producenter kan bruge en laser og lave punkterede tåreindrykk over en lomme, så det rives lige og lige over espressosækken.

Gasudløsningsventiler er sandsynligvis det mest betydningsfulde element for espresso-brændere på deres espressosække. På det tidspunkt, hvor espresso er formalet, frigiver den en udgas, der skal udledes fra pakningen. En gasudladningsventil tillader, at denne ud-gas forlader lommen, men tillader ikke luft at gå ind i lommen. Så stoffet forbliver nyt, og ud-gassen udledes.

I lukningen er dette en snacks undersøgelse af de tilgængelige filmstrukturer til espressobundspakker sammen med de forskellige stilarter og højdepunkter, der er tilgængelige.