Eksempel på en sodavandsautomat

Dette er en sodavandsautomat som virker

En vending maskine er en slags kontantbearbejdet maskine, der administrerer varer som f.eks. Snacks, forfriskninger, spiritus, cigaretter og eller en sodavandsautomat fra vendingautomater.dk

Det giver kunderne mulighed for at få det, han har brug for efter indlejring af et specifikt mål for kontanter eller kredit i maskinen. Det observeres typisk på skolens grunde, organisationer, skoler, produktionslinjer og medicinske klinikker, hvor næringsadministration er påkrævet. Som sent var godterimaskiner, der administrerer elektroniske ting, for eksempel iPods, headset eller digitale kameraer, bekendt med netværket.

Udvikling og design

Et kørsel af møllen candy maskine er udviklet grundlæggende med exciteret stål, Lexan eller anden plastik, polyurethan beskyttelse og akrylpulverbelægninger.

Det ophidsede stål, der anvendes på maskinens krop, varierer fra 10 mål til 22 kontrol i tykkelse, hvor tykkere måling er påkrævet for de ydre dele, for eksempel det ydre kontor, den indvendige tank og andre udvendige indgange. Den mere slanke mål bruges til at fremstille de indvendige indgange, plader, dåse-stakke og genstandsplade.

En plade, der vides at være en ekstrem polycarbonatplast, påføres i frontpladerne på slikmaskinen. Det spænder fra 3,18 mm til 6,35 mm i tykkelse, hvor det har stor hindring fra brud og brand. Det er alt andet end svært at forme og er beregnet til at begrænse UV-bjælker, lys og varmeoverførsel.

De skraverede pulvere kaldte de akrylpulverbelægninger, der blev brugt til at male overfladerne på slikmaskinen. Det tåler forskellige klimaforhold og tænker over de lovgivningsmæssige naturlige principper.

Polyurethanskummet, der giver varm beskyttelse af slikmaskinen, blæses mellem det ydre kontor og den indre tank på maskinen. Denne hærdede skum tilføjer desuden hjælpepålidelighed til begge dele.

Hvordan det virker

Candy-maskinsikringerne vil feederen kunne stable sektioner eller føderplade, der sættes inde i maskinen på anmodning om at opbevare og fordele genstande. Disse er udstyret med enorm svingtrådvikling, der holder genstandene, mens den glider ind og ud for enkel støtte og genopbevaring af merchandise. Det er begrænset af en motor, der ægte promoverer emnet på en fremadrettet måde, indtil det udledes og tumbler til det faldende område.

Slikmaskinen har en motor, der begynder at arbejde, når klienten vælger en ting og samtidig dropper den krævede mønt eller regning. Et kontrolpanel, der er knyttet til motoren, giver klienten mulighed for at træffe valg. Det er indbygget i elektroniske segmenter som mønten og bill validatoren, som tester mønter og output regninger for at garantere, at det indlejrede kontant er certificeret med det rigtige beløb.

En række automater

Bulk candy automat

Det er en gumballmaskine, der er beregnet til at holde en flok men alligevel usorteret slik eller sjov kugle. Det er en beskeden maskine, der har en generelt lang brugstid.

Cigaretautomater

Denne slags slikmaskine introduceres typisk i barer, bistroer og andre åbent tilgængelige strukturer. I forskellige nationer skal der indlejres et pas for at demonstrere ens alder, før det tillader køb.

Komplet salgsautomat

Det er en slags slikmaskine, der giver et bredt omfang af genstande, f.eks. Slik, godbidder, mælk, sprøde naturlige produkter og andre størknede genstande.

Specialiseret salgsautomat

Dette er en slags slikmaskine, der kan fordele eller forpligte handelsvarer og virksomheder, der er afhængige af din virksomheds specialisering.

Forskellige forekomster af slikmaskiner er espressomandysmaskine, læskedriksmaskine eller forfriskningsgadget, bryg godterimaskine, nibble slikmaske, is slik maskine og nogle andre candy maskine forretninger.